Over Construction Management van Schie

Passie

Construction Management van Schie is uit passie ontstaan. Het idee dat aan de keukentafel begint, te vertalen naar een project dat zichtbaar wordt, geeft voor ons de glans aan het werk. Het is voor ons een eer u te mogen helpen uw dromen te realiseren. U bent het belangrijke uitgangspunt.

Samen

We stellen samen met u en de aannemer plannen op, waarbij wij goed naar u luisteren en de juiste vragen stellen. Hierna verbinden we alle werkdisciplines die bij elkaar komen. Ons doel is een resultaat waar u enthousiast van wordt. Wij fungeren als de olie tussen de raderen.

Wensen

Uw wensen zijn onze opdracht. Wij zorgen ervoor, dat de ideeën die u in uw hoofd heeft, worden gerealiseerd. Misschien kunnen wij wel iets bijdragen. Iets waar u zelf niet aan gedacht heeft. Wij zijn namelijk net zo enthousiast over wat u wilt als uzelf.

Expertise

Construction Management Van Schie kan u vertegenwoordigen tijdens de voorbereidings- en uitvoeringsfase met de aannemer. Wij bieden een dagelijkse projectcoördinatie op het gebied van veiligheid, voortgang, kwaliteit en kosten. Ook zorgen we ervoor dat alle betrokken partijen aangesloten blijven.

Zorgeloos

Wij nemen u alle zorgen uit handen. In overleg met u realiseren we het hoogst mogelijke resultaat. Dit is wat we graag doen en dat zult u merken … in alles.