Advies voorbereiding verbouwing

4 mei 2021

Wij zijn in contact gekomen met Koen tijdens de voorbereidingen van een verbouwing in een woning uit de jaren 30. Ivm wijzigingen in de fundering, vloer opbouwen en tussenvloer zochten wij professioneel advies in de plannen welke wij aan het maken waren. Ondanks dat er geen noemenswaardige opdracht voor Koen in zat was hij erg behulpzaam in het beantwoorden van onze vraagstukken en daarbij de nodig informatie raad te plegen om tot een goed resultaat te komen.
Mochten we in de toekomst een groter project aangaan waarbij uitgebreide kennis nodig is zullen we Koen benaderen.

Bart van Hattem

Vooroplevering van onze nieuwbouw woning

16 maart 2021

Koen is uiterst vriendelijk en erg behulpzaam, waardoor wij een fijne samenwerking hebben ervaren. Daarnaast erg secuur in zijn werk. Hij neemt echt de tijd om alles goed na te kijken. Koen kwam op ons over als een constructie manager die met passie zijn vak uitoefende en goed was voorbereid. Super veel dank voor je inzet en wij gaan met veel vertrouwen de officiele oplevering tegemoet.

Tamara Slierings

Veilig en prettig samengewerkt

16 december 2020

Koen heeft het veilig afbouwen en verhuizen van met lood afgeschermde zware werkkasten van ons gebouw naar de opdrachtgever goed voorbereid en laten uitvoeren. De samenwerking was prettig.

Frenk van Kan

Top professional from A to Z

18 juni 2020

I had the pleasure to be helped by Koen during the pre-delivery inspection of our newly-built home. While this is an overwhelming situation to me as a home owner with no background in construction, I was relieved to see Koen “taking care of business” – identifying key improvement points and negotiating with the builders. Myself and my family were very lucky to have Koen van Schie representing our interests!

Anton Gorobets

Fijne collega

22 april 2020

Samen met Koen gewerkt op een offshore project wat mechanisch en hydraulisch in de afrondingsfase was.
Een prettige samenwerking en een collegiale sfeer.

Ruud van Harskamp